Over ons

Onze kwekerij

Bij onze kwekerij draait het om twee dingen:

  1. Haagplanten leveren met een goede prijs-kwaliteitverhouding zodat de eindklant snel een mooie haag krijgt, die ook onderaan dichtgroeit omdat hij goed is beveerd.
  2. Leverzekerheid bieden zodat onze klanten voldoende bevoorraad zijn.


Daarom werken we het jaar rond met de beste machines en de nieuwste technieken. Dat doen we inmiddels al meer dan 40 jaar. Het familiebedrijf is ooit gestart door Kees Poppelaars en is steeds verder uitgebreid. We kweken op 40 hectare Brabantse landbouwgrond. Door steeds twee tot drie jaar voorruit te kijken naar de vraag vanuit de markt, blijven we meegroeien en passen we ons assortiment aan op de wensen van onze klanten.

Martijn en Marlieke

Wij zijn Martijn en Marlieke Poppelaars, drijvende kracht achter boomkwekerijen CAM Poppelaars. Van zonsopkomst tot zonsondergang (en soms nog daarna) doen we samen met ons personeel ons best om ons kweekgoed zo goed mogelijk te verzorgen. Daarom proberen we het ook te zien als een grote hobby. Door steeds bezig te zijn met de nieuwste technieken blijft het leuk en afwisselend werk.

Treeport

Wij zijn lid van Treeport. Als coöperatieve vereniging wil Treeport bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde boomkwekerijsector in de regio West-Brabant. Zo draagt ook onze boomkwekerij bij aan een vergroening van de duurzame leefomgeving. Daarnaast wisselen we kennis uit met de boomkwekerijen in en rondom Zundert om zo toekomstbestendig te telen.

Waar we goed in zijn

Van plantgoed tot leverbaar

Prima beveerd

Betrouwbare levering

U kunt bij ons terecht voor plantgoed en leverbare haagplanten die gekweekt zijn in volle grond. Ze krijgen hiervoor de ruimte. We planten drie rijen op een bed waardoor ze uitstekend beveerd zijn en uw klanten sneller een mooie heg hebben. Naast kwaliteit vinden we ook leverzekerheid belangrijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.